Då kör vi väl igång lite lätt…

Det kan väl vara en bra idé att starta bloggen idag så får både bloggen och bloggaren samma födelsedag (se nu till att föra in det i era filofaxer, mobiler eller vad ni nu använder om ni tänker gratulera bloggen eller mig i framtiden).

För att ge eventuella ungdomar lite perspektiv på hur gammal jag faktiskt hunnit bli så är jag född nio år efter andra världskrigets slut och här är en av de mest sålda skivorna och en av de populäraste filmerna från 1954.

Populäraste skivan och en av de mest sedda filmerna 1954

Skivan ”Young at Heart”, storsäljare 1954 & det årets mest sedda film.

Var och en får gärna behålla för sig själv vilken av ovanstående ni tror eller tycker har påverkat mig mest. Man kan ju se det på ett annat sätt också och helt enkelt konstatera att för en flaska Gordon-McPhail från 1954 får man idag punga ut med i runda tal 11.000 kr, om man ens kan hitta en flaska, och det är ju ingen ful-sprit precis. Med andra ord, allt från 1954 är uppenbarligen inte alls värdelöst. Id Est……whatever!

Gordon McPhail Glenlivet 1954.

Gordon MacPhail Glenlivet 1954.

Det blir verkligen inte några glas ur den flaskan idag, men något annat ädelt skall nog få hjälpa till lite att sprätta till livsandarna i undertecknad under dagens lopp. Jag höjer samtidigt en välkomstskål till alla bloggläsare.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s