Kort om galenskap

Det måste bli ett kort inlägg idag. För vad är det för slags människor som orkar läsa så långa inlägg som gårdagens och vad är det för slags människor som orkar skriva dom?

Och vad är det för slags människor som läser nedanstående böcker? Jag bara undrar.

bok

Jag lovar er att det inte alls alltid kommer att bli lika långa inlägg som gårdagens, det kommer inte ens att bli inlägg varje dag. Jag slutade skriva flera gånger igår och gick lade mig. Men eftersom jag ändå inte kunde somna så satte jag mig och skrev lite till på bloggen. Bättre det i alla fall än att börja tänka på sådant här:

madness

Dessutom läste jag i DN att man kunde bota sömnlöshet via internet och att blogga är ju i alla fall lite internet. Å andra sidan står det just under sommaren alltid extra konstiga saker i tidningarna. För en vecka sedan stod det t.ex. i en rubrik i samma tidning att läkare nu konstaterat att om man har sex ofta är det lättare att bli gravid. Vad är det för slags nyhet? Och igår stod det att Michael Jackson skall begravas utan hjärna!? Jag lovar er, det finns så mycket som man kan bli förundrad över att man måste vara på sin vakt eller i alla fall gå ut i naturen lite oftare, det ska jag göra senare idag. Det finns visserligen mycket att förundras över i naturen också, men det är på ett annat sätt, en mycket friskare förundran. Ta bara nedanstående skylt som ännu ett exempel. Vad menas med att Lakrits stänger fyra för tio kronor?

lakt

Vilken tid stänger Lakrits för tjugo kronor? Näe vet ni vad, nu får det räcka för idag, alla läsare känner ju inte mig så väl och kan ju börja undra på allvar. Gör något extra snällt mot någon idag nu, det skall man eftersom det regnar.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s