Serendipitet och ”Brassica Oculi”

Jag letade efter något i den där lådan som får ta hand om allt som inte passar i andra lådor. Jag hittade inte det jag letade efter, men något annat istället. Det kallas ”serendipitet”. Inte det jag hittade alltså, det kallas vykort.

Förr skickade jag vykort när jag var ute och reste, det gör jag sällan nu. Men jag brukar fortfarande köpa ett och annat underligt kort jag hittar. När jag sedan kommer hem hamnar dom oftast i lådan jag nu letade i. Jag hittade bl.a. två kort i lådan, köpta vid helt olika tillfällen och på helt olika platser. Men nu gav de bägge vykorten varandra ytterligare en dimension. Jag hade väldigt roligt åt detta i över en timme. Här är vykorten jag hittade i lådan.

eye

TY

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s