Reklam

Jag har i princip bestämt mig för att försöka att inte ha reklam på den här bloggen. Nu skall det väl erkännas att jag inte har fått någon förfrågan om det heller. Jag är visserligen bara människa och medveten om våra svagheter och den värld vi lever i är det aldrig helt garanterat att jag alltid kommer att ha ryggrad nog att hålla fast vid denna ståndpunkt, om jag nu mot förmodan skulle få ett riktigt fett anbud. Fan tro’t. Men jag tror nog vi slipper reklam på den här bloggen, jag är rätt envis när det gäller att vara oberoende.

no ads

Visserligen kan skillnaden på så kallad ”redaktionell textreklam” där man talar om hur fantastisk en produkt, en film, eller något annat är och rena reklaminslag vara lite luddig och jag kommer att fortsätta tipsa om saker jag tycker det kan vara värdefullt för bloggens läsare att ta del av. Jag har ju redan lagt upp några länkar till saker jag själv uppskattar. Om det uppfattas som reklam har jag väl i så fall redan reklam på bloggen.

Trots allt detta moraliska svammel kommer jag redan nu göra ett regelbrott och publicera en annons. Det är ren produktreklam, men jag kan på heder och samvete garantera att jag inte är sponsrad. Det är reklam för en produkt jag inte gärna vill undanhålla bloggens läsare. Jag skulle ha stor glädje av att se så många av er som möjligt använda den. Med emfas på ”se er använda den”. Håll till godo:

Är detta årets julklapp?

Är detta årets julklapp?

För att, om möjligt, på något sätt försöka återställa en del av min trovärdighet kommer här också en helt seriös rekommendation. Om ni lovar att dricka det med alla sinnen på sin spets, ända nere från tåspetsarna och upp till hårrötterna. Med en lång, lång paus i smaksinnet, själen och hjärtat, så skall ni få ett vintips. ”Fabre * Montmayou Barrel Selection”. Ett vin från Patagonien, gjort på druvan Malbec och som kostar 89 kr. Det är ett vin som, i lagom mängder, mycket väl kan hjälpa er att komma ett par rejäla kliv närmare regnbågen och en bit bort från vardagens gråskala. Det är inget vin man bara baljar i sig, utan snarast ett vin för speciella tillfällen. Eller för tillfällen man vill göra lite speciella.

malbec

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Reklam

  1. Mia skriver:

    Hahaha! Det var nog dom mest osexiga ”hot pants” jag har sett. Dom köper jag nog inte. Inte heller vinet, eftersom jag får pannknack av vissa vinsorter, och jag vågar inte chansa. Men flaskan var fin! 🙂

    En granne i sonens hus har en rätt rolig lapp på sin brevlåda där det står ”Ingen reklam. Puss å kram!” Den lappen gillar jag. Snäll liksom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s