OMG!!!

När jag fick se statistiken på hur många nya bloggläsare som, via ”Egoinas mammas” länk, hade läst mitt ”mode-inlägg” igår så var mitt ansiktsuttryck typ så här.

Oooops

För mig som i vanliga fall har en relativt marginaliserad blogg var det helt enkelt tok-roligt med så många nya besökare på en enda dag (och bara kvinnor dessutom) 😉

Jag var för ett ögonblick nästan frestad att bli modebloggare, men nej….Oh nej! Det var nog bara en ”once-in-a-lifetime” grej att få så många läsare. Jag bara hoppas att någon eller kanske t.o.m. några  av er hittar något mer jag skrivit eller kommer att skriva intressant nog för att det skall vara värt att gå in någon mer gång på min blogg.

Tack i alla fall allihop som läste och TACK ”Egoinas Mamma” för att jag fick vara med bland de ”stora bloggarna” för en dag. Det var skitkul! Jag bugar djupt som en kejsarpingvin!

Tack, tack, tack!!! För visat intresse.

Tack, tack, tack!!! För visat intresse.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till OMG!!!

 1. Egoinas mamma skriver:

  HAHAHA! (Roliga och jättefina foton!)Det var enbart trevligt! (Jag kommer antagligen att sammanfatta alla ”min män” sen och låta läsarna utse en ”vinnare”.) Och visst är det mysigt med kvinnosällskap? Du skriver bra och trevligt, hoppas nu att flera av kvinnorna återkommer och att det droppar in fler också! 😀

  Sv: Tack för din gulliga kommentar. Vi tycker nog rätt lika när det gäller barn. Har alltid varit noga med att säga ”tycker jag” när jag uttalar mig till Egoina så hon skall känna och förstå att andra kan tycka annorlunda och att hon är fri att också göra det. Man pratar om att religösa sekter hjärntvättar sina barn, men det är det många andra föräldrar som gör också. Lite jobbigt nu, hon sitter med ett vuxen-problem och en vuxen-sorg och som förälder känner man igen sig och kanske sipprar lite av ens egna gamla sorger fram.., men de får man stoppa ner i säcken igen och dra hårt åt! Du verkar vara en fin man!

 2. Gun skriver:

  Det var väl trevligt med många besökare, men du behöver inte modeblogga för att hålla mig kvar här i alla fall och jag tror det gäller de flesta som kom hit via Egoinas mamma. Fortsätt som du gör bara så blir det bra!:)

 3. Linda skriver:

  Håller med Gun, du behöver inte modeblogga för att behålla oss kvar 🙂
  SV, Island är ett land med otroliga naturupplevelser.
  Jag skulle nog aldrig kunna bo i Stockholm, verkar stressigt.
  Och landet känns inte så tufft om man verkligen gillar det 🙂

 4. Jag följer din blogg nu, sen igår, men det beror nog mer på att den inte handlar om mode. Tycker att du skriver bra! Tack för dina ord i min blogg, tror att jag behövde höra det! All the best to you too!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s