Tröttis

Det känns inte som mitt planerade träningsprojekt kommer att starta just idag. Dels ska jag gå på barnkalas och bara det kommer att ta på krafterna rejält och dels känner jag mig redan rätt mycket som björnungen i följande videosnutt. Så det blir nog sannolikt inte mycket mer bloggande idag för mig.

Den sömniga lilla björnungen är en asiatisk malaj-björn eller på engelska ”sun bear” (Helarctos malayanus), ännu ett av alla djur vars existens är hotad. Klicka bara på bilden nedan om ni vill veta lite mer om den.

sun.bear

Hotad

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Tröttis

  1. Egoinas mamma skriver:

    Åååh, vad gullig han är, men samtidigt känns det som att han inte har det bra, att han är ledsen. 😦
    Hoppas du inte är ledsen, bara sömnig!!
    SV: Jag har svarat dig under mitt eget inlägg. När jag skriver seriösa inlägg som ofta resulterar i lite diskussion så brukar jag göra så för att kunna se helheten.

    Njut nu av barnkalaset, är det DU som fyller år?;D

  2. Hoppas att du får sova gott inatt och återkommer imorgon med nya spännande inlägg 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s