Glömde en sak om TV…

Höll på att glömma det roligaste

Höll på att glömma det roligaste med TV

Jag har egentligen inte tid att blogga idag, men det slog mig plötsligt att när jag skrev om mitt TV-tittande i inlägget: ”TV och mikroskopiska grisar” så glömde jag helt bort att nämna det, enligt mig, roligaste som visats i svensk TV: ”Couplings”. Lyckliga alla ni som inte redan sett denna brittiska relationskomedi, utan har detta framför er. Här är bara ett kort klipp ur ett av alla de, fullständigt geniala, avsnitt denna serie innehöll:

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s