Tomtens framtid

Tomten i sig själv är ju lite av en gåta. Varför kommer han just när kristendomen firar Jesu födelse? Varför får man ibland julklappar trots att man inte varit snäll? Varför har han bara lösskägg när man själv blir äldre? Vart ska han flytta om några år när Nordpolen bara är hav på grund av klimatförändringarna? Jag har inga svar, men jag vet i alla fall vart jag skulle flytta om jag vore Tomten.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tomtens framtid

 1. Gun skriver:

  Jag håller med dig. Jag skulle också gärna sitta i den där solstolen.
  God fortsättning!:)

 2. Em skriver:

  Julfirandet är inte kristendomen.. Julfirandet är en tradition från Vikingatiden om jag inte har helt fel. Sen har man slagit ihop de två sakerna. Lite synd egentligen, vi kunde kanske ha haft dubbelt så många röda dagar! 😀

 3. Ulrika skriver:

  ahhh vilken härlig utsikt!
  Här är det snö, snö och mera snö så långt ögat når!
  Men det är väl bra då, att klimatet är som det brukar på några ställen i allafall ;D
  Sen undrar jag lite över vilket slags plagg det ärr som hänger mellan tomtens byxor och luvan..?
  Tomtemor kanske också smyger runt i kulisserna?
  Kram och God fortsättning!

 4. Tänktebara skriver:

  Han har redan flyttat. Kunde inte lägga in bildbeviset här, så du får gå in till mig och kolla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s