Liten Lucka

Kära läsare av den här sidan, de senaste dagarna har det uppstått, vad som skulle kunna betraktas som, störande moment i mitt skrivande. På olika sätt har detta påverkat såväl min eventuella kreativitet som den tid jag har att använda den på. Det kommer därför att dröja ytterligare en eller ett par dagar innan ett nytt inlägg dyker upp här.

Men tappa för allt i världen inte sugen, det finns redan allt för många tappade sugar. Jag lovar att jag mycket snart är tillbaka med en ny text och detta innan ni läsare (och jag själv) ens vet ordet av. Dessvärre måste jag väl tyvärr erkänna att uppehållet inte har ett dugg med nedanstående bild, eller något ens i närheten lika spännande, att göra:

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Liten Lucka

  1. Gun skriver:

    Så inget dambesök alltså? Det var ju synd. Hoppas det är något annat trevligt som stör ditt skrivande, så det inte är något tråkigt som hänt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s