Jag vet….

…att det är lite dålig fart på skrivandet just nu, men det är på gång jag lovar. Under tiden får ni försöka roa er med något annat, ni kan väl virka ett ”Happy Meal” eller nå’t:

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Jag vet….

 1. Gun skriver:

  Hahaha, skulle gärna göra det om jag kunde. 😀

 2. Krönikören skriver:

  Aha, har bloggkoman inträtt? Jag ser tydliga tecken på det.

  Finns det något band som har spelat nakna? Jag trodde att han skulle försöka vara cool och hitta på ett nytt ord för barbröstad. Och så blev det lite fel.

  • peterlarson skriver:

   Jag vet inte vad du talar om, riktigt så illa är det kanske inte men det där ordet som börjar på b och slutar på loggkoma skall helst tigas ihjäl nu under sommaren, annars brukar den inträffa på riktigt

 3. ulla skriver:

  Vad fint, fast jag föredrar att virka en marinerad sardin…. här är en ritad!

 4. ulla skriver:

  eller en häst

 5. Krönikören skriver:

  Eftersom du inte gillar ordet bloggkoma ska jag inte säga det. Men jag kan andra bra ord! Bloggtorka är ju rätt vanligt, men själv föredrar jag BLOGGBLACKOUT. Dels ligger det så bra i munnen och dels var det rätt trevligt där upptäckte jag för ett par veckor sen. 😀

 6. jette Agborg lilliestierna skriver:

  Fredag eftermiddag,- stresset,- googlar syren och hamnar här,- läser annars inte bloggar,- men så trevligt det finns roliga, trevliga (?) intelligenta menniskor, därute i syrenhäkken, – Ville bara säga ”Hej” så här på arbetstid,- Ha en trevlig helg

 7. Bara Jag skriver:

  ”virka ett ”Happy Meal” eller nå’t” – låter som något de flesta av oss redan hade tänkt göra 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s