Födelsedag

paus

Idag den, 4/7 2011, fyller den här sidan två år och det firas med att ansvarig skribent lycklig drömmer sig bort till sitt eget ”påhittade paradis” och allt underbart som kan finnas där. Men det blir inget långt avbrott i skrivandet, det lovar jag er allihop. Under dessa två år har jag knåpat ihop och bildsatt 209 inlägg av väldigt varierande kvalitet, sidan har hittills haft över 81.000 besökare och fått närmare 1.100 kommentarer. Det är så så mycket mer än jag någonsin vågat hoppas på att jag faktiskt blir rörd och har bestämt att detta fantastiska skall njutas resten av av denna, bloggens födelsedag.

Men ett nytt inlägg kommer förmodligen innan ni hinner säga: Malaking uri ng puno labak linggo” (”Almedalsveckan” på fillippinska). Och som en födelsedagshälsning från bloggen och dess upphovsman, med hopp om en fin sommar och ett så bra liv som det bara är möjligt och dessutom som någon slags musikalisk och visuell vink om att det, trots att det ibland känns jävligt motigt och tungt, finns glädje och underbara medmänniskor i hela världen får ni här ”Polyphonic Spree” med ”We Crawl”. Dom sjunger: ”We try to crawl, to live, to grow”, det får bli målsättningen för den här bloggen kommande år:

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Födelsedag

 1. Gun skriver:

  Oj vad konstigt, här är kommentarer från snart två år tillbaka!:)
  Men jag säger Grattis i alla fall, till tvååringen.:)

 2. Krönikören skriver:

  Grattis! Och eftersom åtminstone inte jag aldrig någonsin kommer säga Almedalsveckan eller någon annan gotländsk vecka på filippinska har du ju gott om tid på dig.

  Trevlig sommar till dig med!

 3. Tess skriver:

  Ett jättestort GRATTIS i efterskott! Det är så gott att ha kontakt med dig igen, vännen. Massa kärlek till dig. Tess

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s