Drömsemester

Kära läsare, det har varit dåligt med nytt på den här sidan senaste veckan och det beror på att undertecknad befunnit sig på drömsemester. Men nu har jag slutat drömma om den där semestern, tagit eventuellt resterande förnuft tillfånga och kommer inom ett par dagar med nya tankar, ny text och nya bilder.

”En drömd semester är väl bättre än  ingen semester alls…”

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Drömsemester

 1. Gun skriver:

  Jag brukar också åka på drömsemester. Jag kollar efter volontärresor, jorden runtresor och en massa annat kul, drömmer om att sälja allt och sticka iväg. Det är inte lätt när man innerst inne är nomad och reser alldeles för sällan.

 2. Krönikören skriver:

  Ja men välkommen hem då! Var var du någonstans?

  Svar: Jaha, så jag är ungdomlig då. Hoppas att jag aldrig blir morgonpigg…

  • peterlarson skriver:

   Svar:
   Det fina med den sortens drömsemester är att man kan äta frukost i en japansk körsbärsträdgård, lunch på Manhattan, middag vid Medelhavet och sedan somna in i en strandbungalow på Ko Adang.
   Och allt detta till ett rimligt pris 😀

 3. Svarar först och läser sen … tänkte jag skriva, men fick nått i halsen när jag upptäckte ett jättekort inlägg hos dig!
  Mitt svar till dig är att jag inte förrän idag har sett ditt mejl! … av den enkla anledningen att den mejladressen mest är ett ”förkläde”. Jag har fått så många knepiga mejl att jag har skapat en mejl som tillhör bloggen allena, men … Jag har, som sagt, i alla fall svarat dig …
  Ha det gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s