Bristvara

Om bristen på inspiration hade liknande effekt på undertecknad som bristen på C-vitamin så skulle jag snart börja oroa mig för tandlossning. Men som Carl Sagan lär ha sagt: ”Någonstans finns det alltid något fantastiskt som bara väntar på att bli upptäckt” och min temporära skrivkramp lär släppa vilken dag som helst. En tröst för alla läsare som väntar är att det inte är straffbart att vänta. Även om detta, enligt den här skylten, inte tycks gälla överallt:

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s