…annat att göra

Det har varit tyst från den här sidans skribent under den senaste tiden och om någon läsare därför inte vet vad dom skall ta sig till så kommer här ett litet tips: Läs någon av mina tidigare texter så länge. Det finns över tvåhundra att ta sig igenom om ni skulle ha läs-abstinens. Ett nytt inlägg kommer innan mars månad är till ända, det kan jag nästan lova. Anledningen till att det varit dåligt med tid till skrivande är att undertecknad har haft mycket annat att göra. Hur konstigt det än kan låta så finns det ibland viktigare saker att göra än att skriva på den här sidan.

Ibland finns det viktigare saker än skrivande att använda tiden till.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s